ŞANLIURFA / HİLVAN - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ATASÖZLERİ VE DEYİMLER SERGİMİZ

Şbt

Okulumuz   öğretmeni Sinem ÖZEL tarafından 1-E sınıfı öğrencileri ile yürütülen ve ülkemizden 10 , Gürcistan’dan 1 , Polonya’dan 1 ve Litvanya’dan 1 okulun ortaklığında gerçekleştirilecektir. “RHYTHMIC COUNTING IS OUR JOB” adlı  e-twinnnig projesi ile öğrencilerimize matematik becerisi kazandırmayı, bu becerilerini artırmayı, bunun yanında matematiği sevdirerek, dikkat, odaklanma konularında geliştirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca  işbirliği içinde çalışmayı, okul içindeki faaliyetlerle sosyalleşmeleri ve WEB2 araçlarını kullanarak eğitime teknolojiyi dahil etmek projemizin hedefleri arasında yer alıyor.

Ock

BİGEP KAPSAMINDA EĞİTİM ÖĞRETİM ORTAMINI ZENGİNLEŞTİRMEK İÇİN KULLANILAN ÖĞRETİM YÖNTEM VE TEKNİKLER

BİGEP KAPSAMINDA YAPILAN KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI

Ock

BİGEP KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLER ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI YAPILDI.

Ock

BİGEP KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN YAPILAN EV ZİYARETLERİ YAPILDI.

Ock

BİGEP KAPSAMINDA YAPILAN SINIF BAZLI KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVINDA BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Ock

OKULUMUZ DA BİGEP KAPSAMINDA  VELİLERİMİZE YÖNELİK BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİ VERİLMİŞTİR

Ock

Okulumuzda öğretmenlere bigep kapsamında bağımlılıkla mücadele semineri verilmiştir.

Ock

Bigep kapsamında okulumuzda sınıf bazlı Kasım ayı kazanım değerlendirme sınavı gerçekleştirildi

Ekm

"13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü" okulumuzda afet tatbikatı ve afette yapılması gerekenler olarak canlandırmalar yapıldı.

Ekm

Anasınıfı Öğrencilerimizin Turşu Kurma Etkinliği

Haz

Öğrencilerimiz birbirinden farklı zeka oyunlarını oynamayı öğrendiler.Hem eğlendiler hem kendilerini geliştirdiler.

May

Okulumuz öğrencileri yıl boyunca hazırlamış oldukları üç boyutlu çalışmaları sergilediler .Sergimizi İlçe Kaymakamımız Sn.Coşkun DOĞAN,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Sinan ATEŞ'te ziyaret etmişlerdir.

May

Okulumuzda mavi önlük dönemi sona erdi.