ŞANLIURFA / HİLVAN - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Bağlar Mah. Abdullah Gül Cad. No3 Hilvan / ŞANLIURFA
Vizyon
Her türlü fırsatın sağlandığı ahlaklı, okulunu seven, mutlu, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, kendi ayakları üzerinde durabilen, başarılı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimize her türlü fırsatı sağlamak için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Toplumumuzun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremizi eğitim konusunda bilinçlendirmek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
Başarılar
1 - 2012 SBS ilçe 1.liği 2 - 24 Kasım 2012 Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası İlçe 1.liği 3- 2015 İlçe Öğretmenler Arası Voleybol Şampiyonluğu. 4-Avrupa Birliği Projesi "Slogan Yarışması" İlçe ve il birinciliği 5-"Çanakkaleyi Tanıyorum" Bilgi yarışması İlçe birinciliği.
Çarşıya 15 dakikalık mesafededir.
Bağlar Mah. Abdullah Gül Cad. No:3 Hilvan / ŞANLIURFA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçemiz Şanlıurfa Diyarbakır karayolunun üzerinde olup il merkezine uzaklığı yaklaşık 50 km dir.Okulumuz Hilvan ilçe merkezinde bulunup Gölcük yolu ışıklar kavşağına 200 metre mesafededir. Şanlıurfa havaalanına uzaklığı 19 km´dir.
Bahar Şenlikleri sportif ve Kültürel yarışmalarının 10.sunu tamamladık.
Proje Çalışmaları
Okulumuz da 4 öğretmenimiz e-twinning projelerine dahil olmuştur. Bu projelerden 2 öğretmenimiz 1 tanesi 2 farklı alanda olmak üzere 3 adet kalite etiketi almıştır.